Sluit menu

Dé Ondernemersduurzaamheidsdag

23 jan 2020

Op donderdag 6 februari 2020 organiseren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder de Ondernemersduurzaamheidsdag.

 

Volgens de Rijksoverheid is een duurzaam bedrijventerrein een terrein waar bedrijven en overheden systematisch samenwerken aan een optimaal (bedrijf)economisch resultaat, minimale milieubelasting en een efficiënt ruimtegebruik. Duurzame bedrijventerreinen kenmerken zich dus door samenwerking tussen bedrijven onderling of tussen bedrijven en overheid. In dat kader presenteren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder gezamenlijk de Ondernemersduurzaamheidsdag op donderdag 6 februari 2020.

U krijgt als OVSP-lid op deze dag praktische informatie over duurzaamheid. Denk aan energiebesparing, afval, energie labels, zonnepanelen, personeel (duurzame inzetbaarheid), MVO, warmtepompen en verlichting.

Er zijn vele bedrijven aanwezig om u antwoord te geven hoe u meerwaarde creëert met duurzaamheid. Ook zijn er verschillende zaken te zien, aan te raken en te proeven. Denk aan elektrische motoren, de Toyota Mirai die gebruik maakt van waterstof en een warmtepomp van Toshiba. Gedurende de dag kunt u deelnemen aan kennissessies over Mobiliteit, Regelgeving, Jouw onderneming CO2-neutraal?, Duurzaamheid en de mens en Achtergronden van het broeikaseffect.

Voor meer informatie, deelname, een stand of een idee kunt u als OVSP-lid mailen naar het secretariaat van de OVSP en zij bespreken dat met de organisatie dat in handen ligt van het ROB.

Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Airconditioningsservice Nederland, DCMR, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Fihuma, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…

  • Locatie: Stout Perspex, Bornissestraat 16, 3044 EE Rotterdam
  • Wanneer: donderdag 6 februari 2020
  • Aanvang: 13.00 uur
  • Einde 21.00 uur
  • Aanmelden: per mail via info@ovspaansepolder.nl