Sluit menu


Stadsontwikkeling - Economie
(Bedrijfscontactfunctionaris)

Voor kwesties die te maken hebben met ondernemen en economische ontwikkeling kunt u terecht bij de bedrijfscontactfunctionaris.
Als linking-pin naar zowel Stadsontwikkeling als de rest van de gemeente Rotterdam legt deze de ‘cases’ en knelpunten bij de juiste personen neer en monitort de voortgang. In de Spaanse Polder organiseert de bedrijfscontactfunctionaris o.a. het overleg tussen de ondernemersvereniging en de gemeentelijke diensten.

De bedrijfscontactfunctionaris voor de Spaanse Polder is Martine van der Linden
Tel. 06-20835627

 

Stadsbeheer
Stadsbeheer houdt de Rotterdamse buitenruimte in vorm.
U kunt meldingen aan groenonderhoud, onderhoud straat/buitenruimte en openbare verlichting zowel binnen Rotterdam als Schiedam melden via het telefoonnummer: 14010.

 

Is er op straat of in het groen iets kapot of vuil? Meld dit bij gemeente Rotterdam. Dit kan via het telefoonnummer 14010 of nog sneller met de
de BuitenBeter-app. Hier maakt u in vier eenvoudige stappen een melding over de buitenruimte.
Download de gratis BuitenBeter app op uw smartphone!


Team Galatee 7

In 2015 liep het revitaliseringsprogramma voor de Spaanse Polder af, waardoor de bemoeienis van de overheid met de polder terugliep. Nu is daar echter het 'Team Galatee 7'. Dit team werkt aan een vitaal, verantwoord en veilig bedrijventerrein in de Spaanse Polder en de 's-Gravelandse Polder in opdracht van de gemeente Rotterdam en Schiedam.

Rien van der Steenoven is door de gemeente aangesteld als stadsmarinier voor de Spaanse Polder. Zeven jaar lang bekommerde hij zich al als stadsmarinier van onder andere de West-Kruiskade, welke inmiddels is getransformeerd tot één van de visitekaartjes van de stad. In de Polder wilt hij een soortgelijke metamorfose toepassen waardoor de ondernemers weer de regie in handen krijgen en de gemeente alleen nog faciliteert.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren binnenlopen bij Team Galatee 7.
Galateestraat 7,
3044 EC te Rotterdam.


Politie Rotterdam-Rijnmond
Spoed - 112 !
U belt het alarmnummer 112 voor spoedeisende hulp. Bijvoorbeeld als u of iemand anders dringend medische hulp nodig heeft. Bij brand. Of als u getuige bent van een misdrijf. Bijvoorbeeld mishandeling of inbraak.

 

Geen spoed, wel hulp nodig? Of aangifte doen?
Het kan ook gebeuren dat u wel politie nodig heeft, maar de situatie niet levensbedreigend of op heterdaad is. Bel dan naar het landelijke politienummer: 0900-­8844. Ook voor aangiftes kunt u terecht op dit telefoonnummer van het Politie Service Center.

 

Wijkagent Spaanse Polder
De wijkagent van de Spaanse Polder is Sebastiaan Coenen. Hij is te bereiken op 0900 - 8844 of per mail.