Sluit menu

Even voorstellen…Erwin Weststrate

03 feb 2021

Erwin Weststrate; Nieuwe voorzitter bedrijvenraad Spaanse Polder.

Sinds december 2020 is Erwin Weststrate voorzitter van de bedrijvenraad (BR) Spaanse Polder in oprichting. Hij is DGA van het bedrijf All Prevent bv, gevestigd te Rotterdam Charloisse Poort.

De leden van de BR vonden (en vinden) het zinvol een voorzitter te hebben zonder directe belangen in de Spaanse Polder en met (bestuurlijke) ervaring in het Rotterdamse bedrijfsleven.
Sinds 1990 is Erwin actief voor Rotterdamse ondernemerscollectieven zoals Ondernemersorganisatie Charlois Waalhaven, Ondernemersvereniging Rotterdam Zuid, Ondernemersnetwerk 010 en (tot 2018) Stichting Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering. In wisselende rollen van algemeen bestuurslid tot voorzitter.
Tevens is hij een jaar actief geweest als lid van de commissie subsidiebeoordeling voor revitalisering van winkelcentra en bedrijventerreinen in Rotterdam. Zijn 59 jaar en grijze haren zitten Erwin niet in de weg om met enthousiasme en gepaste ambitie zich in te zetten voor één van de grootste bedrijventerreinen in Europa.

De eerste vergadering was in januari van dit jaar. Er zullen er nog voldoende volgen om de dynamiek van tijd en maatschappij op juiste koers voor de Spaanse Polder en de bedrijvenraad te houden. Daarin zal hij zijn plezier vinden en zijn inzet voor optimaliseren.  Erwin is ‘zichtbaar’ op LinkedIn en bereikbaar op 06 – 24 47 37 89.