Sluit menu

Ondernemersdiner Spaanse Polder 2023 wederom succesvol!

20 jan 2023

Het ondernemersdiner is inmiddels een fenomeen voor de ondernemers in Spaanse Polder, NoordWest en ‘s-Gravenlandsepolder in Rotterdam/Schiedam. Dit keer werd het voor de 2e maal bij Verstegen Spices & Sauces georganiseerd. Fantastische organisatie en buitengewoon verzorgd, maar bovenal een geweldige ontmoeting door en tussen ondernemers alsmede bestuur en medewerkers van voornoemde gemeenten.

Na een introductie door Michel Driessen (CEO Verstegen), een heldere toelichting op de bijeenkomst door Otto Zwetsloot (wijkmanager) en een presentatie van Erwin Weststrate (voorzitter Bedrijvenraad) was het al met al een informatieve avond met nadere toelichting over de ontwikkelingen en veiligheidsverbeteringen.

Een bedrijventerrein dat aan een sterke opmars bezig is en dat met zijn bijna 200 ha omvang een motor voor economie en ecologie aan het worden is voor de regio Rijnmond en provincie Zuid-Holland. Iedereen voelde die positieve vibe; Nu vasthouden en doorzetten. In 2035 zijn we de groenste, meest duurzame goed georganiseerde verzameling bedrijven van Nederland (en daarbuiten……)

Een videoverslag van het ondernemersdiner 2023 is hier te zien op Youtube.