Sluit menu

Duurzaamheidsdag voor ondernemers Spaanse Polder

23 jan 2020

Op donderdag 6 februari 2020 organiseren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder de Ondernemersduurzaamheidsdag.

Volgens de Rijksoverheid is een duurzaam bedrijventerrein een terrein waar bedrijven en overheden systematisch samenwerken aan een optimaal (bedrijf)economisch resultaat, minimale milieubelasting en een efficiënt ruimtegebruik. Duurzame bedrijventerreinen kenmerken zich dus door samenwerking tussen bedrijven onderling of tussen bedrijven en overheid. In dat kader presenteren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen de Ondernemersduurzaamheidsdag op donderdag 6 februari 2020.

U krijgt als ondernemer op deze dag praktische informatie over duurzaamheid. Denk aan energiebesparing, afval, energie labels, zonnepanelen, personeel (duurzame inzetbaarheid), MVO, warmtepompen en verlichting.

Meerwaarde creëren met duurzaamheid?
Voor het antwoord op deze vraag zijn er vele bedrijven aanwezig om u daarbij te helpen. Ook zijn er verschillende zaken te zien, aan te raken en te proeven. Denk aan elektrische motoren, de Toyota Mirai die gebruik maakt van waterstof en een warmtepomp van Toshiba. Gedurende de dag kunt u deelnemen aan kennissessies over Mobiliteit, Regelgeving, Jouw onderneming CO2-neutraal?, Duurzaamheid en de mens en Achtergronden van het broeikaseffect.

Deelname of stand?
Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en ook voor wat eten en drinken wordt gezorgd.
Voor meer informatie, deelname, een stand of een idee kunt u als OVSP-lid mailen naar info@ovspaansepolder.nl

Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Airconditioningsservice Nederland, DCMR, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Fihuma, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…

Waar? Wanneer? Hoelaat?
De ondernemersduurzaamheidsdag van de Spaanse Polder wordt georganiseerd op donderdag 6 februari 2020.
• Locatie: Stout Perspex, Bornissestraat 16, 3044 EE Rotterdam.
• Aanvang: 13.00 uur.
• Einde 21.00 uur.

Aanmelden?
Per mail via info@ovspaansepolder.nl