Sluit menu

OVSP organiseert drie Roadshows

06 okt 2022

Uw visie is van belang, uw mening doet er toe!

Met de installatie van de Bedrijvenraad Spaanse Polder (BR) en de presentatie van onze gezamenlijke gebiedsvisie ‘De groene longen van de Rotterdamse economie’ wordt momenteel hard gewerkt aan een haalbaar uitvoeringsprogramma. De wederopstanding van het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Europa bevindt zich hierdoor in een nieuwe fase.

De BR hecht er waarde aan dat u als ondernemer een stem heeft bij de verdere ontwikkeling van ons gebied. Ondernemersvereniging Spaanse Polder levert de meeste zetels binnen de BR en wij zijn enorm benieuwd hoe u, als lid van onze vereniging en als dagelijkse bezoeker van ons bedrijventerrein, over onderstaande thema’s denkt:

Thema 1: Arbeid & Opleiding
Thema 2: Mobiliteit
Thema 3: Duurzaamheid

Middels kleinschalige roadshows (max 15. ondernemers) gaan wij de informatie over deze thema’s bij u ophalen! Wij organiseren drie roadshows, iedere roadshow met een eigen thema en op een eigen locatie.
Wat is de visie van onze eigen ondernemers uit de Spaanse Polder en NoordWest? Waar ziet u kansen? Wat zijn uw aandachtspunten? Zowel in het algemeen als ingezoomd op ons bedrijventerrein.

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor één van de 3 onderstaande roadshows naar keuze. Ook uw buurman of collega-ondernemer die nog geen lid is van de OVSP is van harte welkom op één van deze sessies.

Roadshow 1 – 20 oktober 2022, thema: Arbeid & Opleiding

Roadshow 2 – 3 november 2022, thema: Mobiliteit

Roadshow 3 – 10 november 2022 thema: Duurzaamheid

U kunt zich aanmelden voor deze roadshows door een mail te sturen naar het secretariaat van de vereniging.