Sluit menu

Poldermodel: Restaurant Au Marché

01 jan 2013

Afgelopen herfst waaide er een frisse wind door horeca-etablissement Au Marché. Evert Neeb is sinds september de nieuwe eigenaar en besloot zowel de buitenkant als het interieur flink onderhanden te nemen.
Hij runt de zaak samen met zijn vrouw Vareni en de kok, Jeroen Post.

Bedrijf: Restaurant Au Marché
Adres: Industrieweg 46
Eigenaar: Evert en Vareni Neeb
Werkzaamheden: restaurant, catering, zaalverhuur
Medewerkers: 4
Website: www.au-marche.nl

Al een beetje ingeburgerd?

Ja. Au Marché is natuurlijk dé ontmoetingsplek in de Spaanse Polder. Ik praat veel met mijn gasten. Daarnaast neem ik veel van mijn producten en diensten af bij leveranciers binnen de Spaanse polder.

Hoe gaan de zaken?

Goed. Onze gasten komen voornamelijk uit de Spaanse Polder. Maar ik merk ook dat er steeds meer interesse is uit de omtrek. Au Marché is vanuit alle windstreken gemakkelijk te bereiken. En parkeren is gratis. Ideaal voor een business meeting, een zakelijke lunch of een jubileum- of afscheidsfeestje. We hebben een aparte zaal voor kleine tot grote gezelschappen.

Waarom kocht je dit bedrijf?

Na een sabbatical – mijn zoontje werd geboren en ik wilde iedere minuut van zijn eerste jaar meemaken – zocht ik een nieuwe uitdaging. Ik hoorde dat Au Marché te koop was en kreeg enorm veel zin om er iets moois van te maken.

Dat was het niet?

Laat ik zeggen dat ik vond dat het niet meer helemaal voldeed aan de eisen van deze tijd. Ik ken Au Marché al van tien jaar terug. Ik ben overtuigd van de potentie van het etablissement. Door er een frisse wind doorheen te laten waaien wil ik weer nieuw elan in de zaak brengen.

Wat heb je veranderd?

We hebben de buitenkant aangepakt en een lik verf gegeven. Het zalmrose interieur heeft plaatsgemaakt voor nieuw meubilair dat met ontspannen en rustige kleuren een lounge-achtige sfeer creëert. Ik heb ontzettend veel positieve reacties gehad. Verder hebben we onze activiteiten uitgebreid. De slogan is niet voor niets: lunch, diner & more. We verzorgen ook catering in verschillende vormen. Mensen die moeten overwerken kunnen bij ons terecht voor een lekkere (week-)maaltijd of wij komen het brengen. Goed écht eten.

Is dat je motto?

Nee, dat is kwaliteit, snelheid en service. Gasten mogen rekenen op dagverse producten. We beknibbelen niet op kwaliteit of op hoeveelheid.