Sluit menu

Succesvolle en drukbezochte bijeenkomst @ Porsche

13 apr 2022

Op maandag 11 april jl. organiseerde Ondernemersvereniging Spaanse Polder (OVSP) een bijzondere en drukbezochte ondernemersbijeenkomst bij één van de jongste aanwinsten van ons bedrijventerrein; Porsche Centrum Rotterdam!
De aanwezige leden werden welkom geheten door OVSP-voorzitter Frank Kapsenberg waarna gastheer Robert Doornbos van Porsche Centrum Rotterdam ons meenam in het ontstaan van het pand, de pareltjes in de showroom, de mooie verhalen en doordachte klantbeleving.

Installatie Bedrijvenraad Spaanse Polder
Vervolgens werd de Bedrijvenraad Spaanse Polder officieel geïnstalleerd.
Deze installatie werd voltooid in het bijzijn en na een korte speech van wethouder Roos Vermeij. De leden van de bedrijvenraad zijn allen ondernemer in de Spaanse Polder – NoordWest en actief betrokken bij veel zaken die de polder betreffen. De Bedrijvenraad werkt nauw samen met de Gemeente Rotterdam, geeft gevraagd en ongevraagd advies en wordt gevoed door de ondernemers in de polder. Afgelopen jaren is hard gewerkt aan de realisatie van dit, in Nederland, unieke gremium en dat maakte deze installatie op deze prachtige locatie extra mooi.

Foto’s
Om u een goed beeld te geven van het prachtige pand en het indrukwekkende wagenpark treft u onderstaand enkele foto’s van de bijeenkomst aan. Voor de echte beleving bent u vanzelfsprekend van harte welkom om zelf eens een kijkje te gaan nemen in het Porsche Centrum Rotterdam.